1. شناسایی و معرفی منابع اکوسیستم های شورورزی شامل: آب، خاک، گیاه، دام و آبزیان

1-1. پهنه بندی منابع آب و خاک کشور به منظور توسعه شورورزی

2-1. معرفی گونه های گیاهی تجاری مناسب اگرواکوسیستم های شورورزی

3-1. معرفی گونه های جانوری تجاری مناسب دام ، آبزیان، جلبک ها و..

4-1. کشاورزی با آب دریا


2. معرفی فناوری ها و  الگوهای موفق شورورزی و تجارب کشت گیاهان شورزیست در ایران و جهان

1-2. معرفی مراکز علمی و اجرایی شورورزی در جهان

2-2. امکان سنجی انتقال فناوری های زیستی و غیر زیستی مرتبط با  شورورزی به کشور


3. جنبه های  اقتصادی و اجتماعی شورورزی

1-3. تولید اقتصادی و پایدار

2-3. تکمیل زنجیره تولید (صنایع تبدیلی، تکمیلی،آرایشی،  خوراک دام و بازار)

3-3. ایجاد اشتغال و جلوگیری از مهاجرت


4. جنبه های زیست محیطی استفاده از منابع آب و خاک شور

1-4. شناسایی اثرات زیست محیطی و لحاظ کردن آن در پروژه های اجرایی شورورزی

2-4. استفاده از فناوری شورورزی در راستای بهبود محیط زیست و کنترل ریز گردها


5. الزامات توسعه شورورزی

1-5. تولید دانش فنی و فناوری های مورد نیاز

2-5. فراهم کردن زیر ساخت های لازم و تدوین پروژه های تیپ

3-5. معرفی و واگذاری اجرای پروژه ها به بخش خصوصی بویژه شرکت های دانش بنیان

4-5. حمایت های حقوقی، کمک های فنی و تسهیلات در راستای اجرای بهینه پروژه